Bloggar

Bloggarna öppnas i nya fönster. LT ansvarar inte för innehållet i dem.
Vill du att vi ska länka till din blogg? Mejla till redaktion@lerumstidning.com

anderskarlssonAndersivar

ANDERS KARLSSON: Jag är företagare sedan ett antal år i Floda och skriver mycket om de ämnen som intresserar mig. I mitt fall är det e-handel som är det vi lever på och sökmotoroptimering.

abbespappaHeja Abbe

ABBES PAPPA: Som en vanlig blogg. Om en ovanlig kille. Abbe är en kämpe med ett medfött hjärtfel. En goding med en kromosomavvikelse i bagaget. I bloggen bjuder Abbes pappa på minnesanteckningar från dagen han föddes och framåt.

lilljanssonHjärta och hjärna

LILL JANSSON: Lill Jansson blev personvald in i Lerums kommunfullmäktige. På sin blogg skriver hon vad hon gör och inte gör i politiken.

jessicalonkaJessicas träning och liv

JESSICA LONKA: Jessica är en tjej som ägnar livet åt träning, kost, vänner och nära och allt annat hon mår bra av. Hon har två mål i livet just nu – att bli polis och få tävla i Body Fitness.

karinbuchtJunitjejen

KARIN BUCHT: Karin Bucht bor i Lerum med sin man och hunden Yambo. I elva år har hon jobbat som lärare. På fritiden sysslar hon bland annat med fotografering.

liselotteedvardssonMitt liv. Mina drömmar

LISELOTTE EDVARDSSON: En kvinna som älskar kreativt skrivande, foto och grafisk design, och som blir jätteglad om du lämnar en kommentar!

henrikripaRipas blogg

HENRIK RIPA: Henrik Ripa är moderat politiker och ordförande i Lerums kommunstyrelse sedan 1998.

rasmustynanderVägen tillbaka efter skadan

RASMUS TYNANDER: är en kille som skadade menisk och främre korsbandet under en innebandymatch hösten 2010. På hans blogg låter han sina tankar tala och berättar om sin rehabilitering.

tomasbernerRoliga bilder på svenska – gillas.nu

TOMAS BERNER: vill gärna få folk att skratta och har därför en sida med roliga bilder på svenska. Bilderna på hans sida beskriver han som roliga, knasiga och ibland även smått provocerande.

ronnyjohansson
Underbara framtid

RONNY JOHANSSON: är företagare och ledamot i kommunfullmäktige för Folkpartiet. Han brinner för hur man sköter personal och rekrytering.