Finalklar. Gustav Bäckevall går till final i Skandia/Lexus Junior Tour. Foto privat.

Finalklara golfungdomar

Golf
Både Stora Lundby GK och Öijareds GK har noterats för några fina framgångar i ungdomssammanhang. Gråboklubbens 12-åring Gustav Bäckevall vann Lexus Junior Tour på Mölndals GK i helgen. Han vann både den egna klassen, 13-14 år, och hela tävlingen sammanlagt. Spelare upp till 21 år ingår, och Gustav var därmed klar för Lexus Junior Masters hemma på Stora Lundby GK 3-4 oktober.
Öijared har fått en trio till final i Junior Masters Invitational, som spelas på Haverdal Golfklubb under fredag till söndag. De duktiga spelarna som kvalificerat sig dit är Emelie Clase, Erik Davidsson och Kevin Bengtsson.
JMI är en av Sveriges största juniortävlingar på elitnivå, och från var och en av de 40 kvaltävlingarna kan maximalt två flickor och två pojkar få inbjudan till finalen. Finalen spelas över tre 18-hålsrundor under tre dagar.
Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det