Öijared tvåa i damernas lag-DM

Golf
I helgen spelades den tredje och sista omgången i Göteborgsserien i golf. Öijareds GK:s damlag gladde med en andraplacering i serien, som även är lag-DM.
– Vi lyckades med det vi siktade på. Hills GK har för många bra spelare och var onåbart, säger Öijaredscoachen Robert Weijerman.
I laget spelade Ellen Forsberg, Pia Evertsson, Emelie Clase och Rebecca Uhlén. Tidigare har även Rebecca Sörensen deltagit. Hon är den enda som satsar riktigt på sporten, de övriga är rutinerade men tävlar inte längre så intensivt.
– Dom gjorde sin bästa insats i år när vi kom trea i den nationella division 1. Ifjol fick vi ju spela särspel för att stanna kvar i serien, och nu kämpade vi om andraplatsen.
Öijareds herrlag kom femma i Göteborgsserien. Det unga laget bestod av Daniel Holmberg, Erik Davidsson, Kevin Bengtsson och Anders Larsson, och slutade på sex över par denna gång.
– Vi skötte oss rätt okej, blev fyra i sista omgången och femma totalt. Nu ser vi fram mot nästa år, säger ledarveteranen Christer ”Bagarn” Olsson.
Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det