• Foto: Ian Schemper
    Bild från förra årets Rekofestival.
  • Foto: Ian Schemper

Dags för årets Rekofestival

Nääs

I morgon lördag drar årets upplaga av Rekofestivalen igång på Nääs.
Ett späckat program av kurser, workshops och marknader väntar under helgen.

För tredje året hålls under helgen Rekofestivalen på Nääs. Festivalen riktar sig enligt arrangörerna till alla som är intresserade av hållbar utveckling, sunda material, ekobygg, byggnadsvård, slöjd och återbruk.

För besökarna väntar bland annat workshops, föredrag och kurser av allehanda slag. Man kan bland annat lära sig mer om linoljefärg, att skära till glas och olika typer av handarbete och hantverk. Vidare blir det workshops om bland annat trädhus och speltillverkning. Evenemangen pågår både lördag och söndag.

Slöjd- och matmarknad

Vid Lekhuset är det slöjd- och matmarknad både lördag och söndag. Inne i huset visar ett 40-tal utställare upp sina hantverk. Och på gräset utanför huset kommer ett tiotal mathantverkare att erbjuda sina varor.

På söndag blir det dessutom bakluckeloppis med retrogrejer där alla är välkomna med sin bil eller cykel att sälja sina gamla saker. Enda kravet är att prylarna ska vara från år 1980 eller äldre. Det är gratis att sälja på loppisen, men för att få en plats krävs föranmälan till Studieförbundet vuxenskolan i Lerum.

Hela Rekofestivalens program finns hemsidan: slojdochbyggnadsvard.se/reko

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher