Foto: Privat
Foto: Privat

Vasst föremål vid badplats

LERUM

När George Mounayers femåriga dotter skulle doppa fötterna vid Aspens badplats trampade hon på ett vasst föremål som orsakade ett djupt sår.

Det var på fredagseftermiddagen som George Mounayer och hans femåriga dotter gick ned till Aspens badplats för att bada. De var på väg ut på piren när dottern ville doppa fötterna i vattnet.

– Så fort hon klev ned i vattnet flög hon upp ännu fortare, sen var det ett jättesår. Hon trampade i vattnet och då var det något som skar upp henne, säger George.

Dottern fick ett några centimeter stort och ganska djupt sår i foten. De åkte direkt till vårdcentralen där såret limmades och tejpades igen.

I går kväll var George nere vid badplatsen igen för att undersöka vad det var dottern hade trampat på.

– Jag hade en håv med mig och tänkte håva upp föremålet. Men det satt ganska djupt, så jag lät håven ligga där för att markera att det är nåt där.

Platsen där dottern trampade på det vassa föremålet ligger ungefär fem meter ut från strandkanten, på höger sida av piren. George berättar att föremålet såg ut att vara av metall.

– Jag ska ned i dag och kolla vad det är så att inte någon mer skadar sig. Jag har även mejlat till kommunen och skrivit till dem på Facebook så att de håller uppsikt.

Han misstänker att det kan vara någon som har satt dit föremålet avsiktligen.

– Sen om det är ett barn som har lekt eller en vuxen vet jag inte, men det var något vasst och nedgrävt så jag tror definitivt att det var nåt sånt.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher