Trafikolycka vid Nääsmotet

Tollered

En singelolycka inträffade på E20 vid Nääsmotet vid 16-tiden på tisdagen. Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till platsen där en personbil har kört in i mitträcket och fastnat. Olyckan inträffat i riktning mot Alingsås. Enligt uppgifter från polisen ska en annan förare genom sitt vårdslösa körande ha prejat bilen in i räcket och sedan lämnat platsen. Föraren misstänks för vårdslöshet i trafik och smitning från trafikolycka.

Södergående trafik fick ledas om under bärgningsarbetet men kunde snart släppas på igen. Ingen person skadades vid olyckan.

En kommentar
Dela innehållet

Skriv en kommentar

  1. För en vecka sedan när jag passerade Flodamotet på eftermiddagen påväg från Lerum till Alingsås, blev jag omkörd av en bil som körde om mig på insidan (!), på motorvägspåfarten i Floda. Den kom alltså bakom mig, från Gbg och då det var mycket trafik i alla filer valde den motorvägspåfarten som omkörningsfil.
    Inte konstigt olyckor sker säger jag bara.

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher