Foto: Privat
Vinnare. Thyra Karlsson vann gång på gång under tävlingarna i Skåne.
Foto: Privat
Vinnare. Thyra Karlsson vann gång på gång under tävlingarna i Skåne.

Burhultsryttarna var oslagbara

Hästsport

Sju deltagare från Burhults stuteri och ridskola – allihopa tog minst en pallplats. Det blev ett riktigt medaljregn över ryttartjejerna.

Det gick helt enkelt inte att besegra tjejerna från Burhults stuteri och ridskola under tävlingarna i Bjärsjölagård, Skåne, när det handlade om Engelska ridklasser och utställning.

En av succéeleverna blev Thyra Karlsson på häster Llanarw Roshyn. Karlsson vann först ”younghandler” för deltagare under 13 år. Tilläggas bör att Karlsson inte fyllt sju år ännu.

Sedan blev det även seger i ridklassen ”Lead rein” före lagkamraterna Olivia Abrahamssom och Selma Werinius. Abrahamssom skulle sedan gå och vinna klassen ”First Ridden” före Saga Gustafsson på andraplatsen.

Medaljregn över Burhults stuteri & ridskola!

Söndagen 2/7 var sju hästar och elever från Burhults stuteri & ridskola på Bjärsjölagård i Skåne för att tävla i Engelska ridklasser och ställa ut. Gänget sopade rent i alla klasser som de deltog i och lämnade ingen annan framför sig på prispallen.

Burhultssystrarna Maja och Tess Sundler Pettersson deltog både i ridklass och utställning med sin Balfour Toreador. Hur det gick? Vinst, såklart.

Slutligen skulle även Cilla Johansson vände hem med två klassegrar och Thyra Karlsson hann även med en tredje när hon plockade hem championtiteln.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher