Kvalitetssäker vård

Debatt

Sektorchef Christina Alvelin I vilken värld lever du? I ditt svar till anhörig LT 12/7 svarar du att ni jobbar hårt för att säkerställa att hemtjänst och äldreomsorg i Lerums kommun är kvalitetssäker och bedrivs på ett professionellt och kompetent sätt. Hur kan man då bemanna en demensavdelning på ett äldreboende med en st personal, sommarvikarie, ej utbildad, 20 år gammal som arbetar för 115kr/tim och ej kan ta rast. Detta har hänt flera ggr under denna sommar. Hur kan detta vara kvalitetssäkert? Lerum mer än du tror. För att leva upp till detta inom stöd och omsorg så får ansvariga börja vakna och agera.

  • Anställd
En kommentar
Dela innehållet

Skriv en kommentar

  1. Läser pappersutgåvan av LT och får då ta del av en insändare med titeln ”Mår dåligt på äldreboende”. Insändarens beskrivning av sin boendemiljö är inte särskilt positiv. Konstigt att jag inte kan hitta denna insändare på LT hemsida med tillhörande kommentarsfält, är jag dålig på att leta eller finns den inte?

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher