Tränaren: ”Har varit för ojämna”

Fotboll

Topprestationer blandat med bottennapp – nu vill Flodatränaren Jonas Torefalk se ett stabilare uppträdande från sina mannar.

Seger mot suveräna topplaget Kozara, men även en del blytunga förluster mot lag som, på pappret, inte ska vara några enorma besvär för Floda.

Ja, det har blandats och gett en del under vårsäsongen från division 4-klubben och det är i den riktningen som lagets tränare, Jonas Torefalk, vill sammanfatta.

– Vi har blandat och gett. Det är den kortaste och enklaste förklaringen till hösten. Sedan finns det såklart en rad olika faktorer till det, säger Torefalk.

Motivationen

Skador och träningsnärvaro nämns som två av anledningarna till de lite blekare prestationerna, men också att det kanske smugit sig in en annan inställning beroende på motstånd.

– Det ska man väl kanske inte säga när vi ligger där vi ligger i serien, men vi har haft lättare att motivera oss mot bättre lag, säger Torefalk.

Inför hösten har Floda BoIF, som ligger på en åttondeplats i tabellen, rätt rejält avstånd både upp till topplagen, men också ned till botten. Fokuset nu när höstsäsongen drar i gång kommer ligga på prestationen.

”Hög intensitet”

– När vi gjort de bra prestationerna så har vi haft en hög intensitet i vårt spel och den vill vi se mer av under hösten. Vi vill leverera på en jämnare nivå och det är där vi har vårt fokus. Spelet är en grundförutsättning för att resultaten ska komma, säger Jonas Torefalk.

Laget kan också komma att förstärkas inför hösten, men där är ingenting påskrivet ännu.

Floda inleder sin höst
säsong om lite mindre än två veckor när man gästas av
tabellsexorna Nol IK.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher