Återkomst utan poäng

Bordtennis

BORDTENNIS: Det blev en väntad storförlust mot seriefavoriten Västers BTK och en mer retlig förlust mot i en jämn match mot Horred. Lekstorp blev poänglöst när man i helgen gjorde comeback i division 1.

Det är tredje gången som Lekstorp tagit sig upp i det som tränaren Anders Karlsson kallar för finrummet, med spel mot flera lag stärkta med utländska spelare.

– Tufft givetvis, men den här gången tror vi att vi kanske har närmat oss de andra lagen och att serien ser något mer överkomlig ut, säger han.

Anders Karlsson hoppas snart vara en spelade tränare igen efter ett långt uppehåll orsakat av en handskada i början av förra säsongen. Klubben har ett nyförvärv i Tony Tenvid, från division 1-laget Svanesund, som bildade lag tillsammans med Joakim Jarfjord, Emil Pettersson och Joakim Sjögren i helgens premiär.

Den första matchen kunde med lite mer flyt ha slutat med poäng, men förlust i fyra av sex femsetare avgjorde till Horreds fördel. Förlusten skrevs till 5–8.

– Samtliga i laget gjorde en bra match. Därför känns det lite extra snöpligt att vi kammade noll poäng. Lite extra plus till Joakim Jarfjord som vann sina två singlar, säger Anders Karlsson.

I den andra matchen tog Emil Pettersson Lekstorps enda seger när arrangörsklubben Västers BTK vann med 8–1.
Nästa omgång i serien spelas hemma i Hjällsnäshallen i slutet på oktober. Då kommer Mariedal och Alingsås på besök.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher