Två gripna för stöld av postbil

STENKULLEN

På Bring i Stenkullen skedde ett inbrott strax innan tretiden på söndagseftermiddagen. Fordonsnycklar, en postmoped och en postbil ska ha stulits. Senare under dagen greps två män misstänkta för stölden.

Ett vittne såg den stulna postbilen i Stenkullen. Vittnet följde efter men tappade kontakten med bilen.

En stund senare fick polisen syn på den stulna bilen vid Linnarhults industriområde i Angered och körde efter den. Vid Lärjehed körde tjuvarna av vägen. En man var kvar i bilen och greps av polisen. En man sprang från platsen men spårades upp med hund och greps även han. Båda två misstänkts för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

En kommentar
Dela innehållet

Skriv en kommentar

  1. Är det någon mer som har lagt märke till att rånar av butiker, mopeder, bilar och även personer som begår bedrägeri, har sista tiden haft en postadress i Angered eller att stöldgodset återfinns i Angered.
    Undra vad den gemensamma nämnaren är…

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher