Baltichov laddar för tuffare motstånd

Handboll

Baltichov tog sin tredje raka vinst i serien i och med söndagens vinst med 34-29 mot Halmstad. Segern grundlades genom en stark första halvlek och man gick till paus med en sjumålsledning. Hannes Rybo blev matchens målskytt med tio mål.

– I andra halvlek slappnar vi av lite för mycket men segern var aldrig i fara. Återigen visar vi prov på att vårt omställningsspel fungerar vilket resulterar i flertalet enkla mål, säger tränaren Martin Thyr.

Baltichov har nu gjort hela 108 mål på tre omgångar och man toppar serien på maximala nio poäng, men nu väntar en period med tuffare motstånd. Närmast möter Baltichov tabelltrean Rosendal (RIK:s b-lag), idag, onsdag.

– Det ska bli spännande att se vart vi står mot tippade konkurrenter i seriens övre skikt.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher