Fotograf: Eva Moqvist
Elin Axelsson och Elsa Moqvist fick Skogsflickornas utmärkelse från My Engström.
Fotograf: Eva Moqvist
Elin Axelsson och Elsa Moqvist fick Skogsflickornas utmärkelse från My Engström.

Elsa och Elin bäst i Göteborg 2017

Orientering

LSOK:s Elsa Moqvist och Elin Axelsson prisades när orienteringssäsongen avslutades i helgen. I 12- respektive 10-årsklassen fick de Göteborgs Skogsflickors årliga utmärkelse för bästa prestationer under säsongen.

Det var i samband med tävlingarna IFK-stafetten och Göteborg-Majornas hösttävling som priserna delades ut.

– Elsa och Elin, som är elva respektive tio år gamla, har båda haft mycket framgångsrika säsonger med bland annat framstående placeringar under DM-tävlingarna, Vårserien samt O-ringen. För Elsa, som alltså fortfarande har ett år kvar i 12-klassen, var det andra gången hon tilldelades priset, säger ungdomsledaren Pär Moqvist.

Vid lördagens IFK-stafett som avgjordes i Skatås tog Lerums SOK två andraplatser genom både tjejernas och killarnas 16-årslag. För tjejerna tävlade Tilda Melkstam, Tova Larsson och Matilda Hagstrand och killarna representerades av Emil Axelsson, Jakob Gunnarsson och Arvid Backteman.

I söndagens individuella tävling blev det tre segrar och två andraplatser. Maja och Elin Axelsson vann i D12 respektive D10, medan William Sturesson vann i H14. Gabriel Sturesson vann i H18 och Emil Axelsson i H16.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher