Arkivbild: Per Anger
Bild från

Entreprenörsgala på ny plats

Floda

Den 10 november är det dags för årets Entreprenörsgala. Den här gången hålls galan på Öijared Resort.

Festlig klädsel, välsmakande mat, underhållning och tal. Och inte minst prisutdelning i sju olika kategorier. Entreprenörsgalan bjuder i vanlig ordning på en glamourös kväll där kommunens företagare hyllas.

Årets gala är den femte i ordningen sedan starten 2012. Fram tills nu har tillställningen hållits på Aspenäs herrgård, men i år byter arrangörerna plats till Öijared Resort.

– Det här är första gången vi är på Öijared. Det ska bli spännande och trevligt att prova ett nytt ställe, säger Jaana Kollberg i Arbetsgruppen för Entreprenörsgalan 2017.

Under kvällen väntar en trerättersmeny med tillhörande dryck, underhållning och dans till The Cadillac Band och DJ Tina. Håller ihop det hela gör konferenciern och Lerumsbon Micke Solkulle, som har en bakgrund inom radio men nu jobbar som social media manager på Liseberg.

Prisutdelning

Förutom mat, dryck och underhållning väntar givetvis även prisutdelning. Där här gången i inte mindre än sju kategorier. Vilka som är nominerade i varje kategori kan ni se i artikeln här intill.

Nytt för i år är att ett pris delas ut i kategorin Årets tillväxtföretag. Priset delas ut av Lerums kommun och Business region Göteborg, BRG

– Den som vinner i kategorin Årets tillväxtföretag får förutom äran även ett års medlemskap i Expedition Framåt och fyra timmars rådgivning, säger Jaana Kollberg.

Expedition Framåt är ett tillväxtprogram i regi av BRG som riktar sig till små och medelstora företag som har ambitionen att växa.

Galan har 150 platser och det finns nu inte så många biljetter kvar.

– Endast 17 biljetter återstår. De brukar gå åt under de sista dagarna, säger Jaana Kollberg.

För den som vill övernatta efter festligheterna finns så klart möjlighet till det på Öijared Resort. För den som hellre sover i den egna slafen kommer en buss att gå klockan 01.15 från hotellet till Tollered, Floda, Lerum och Gråbo.

– Det ligger många ideella timmar bakom arrangemanget men nu ser vi alla fram emot att få hylla kommunens företagare för sina insatser och vi hoppas att alla får en helt fantastisk kväll, avslutar Jaana Kollberg.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det