Formbesked av Herman inför JVM

Trampolin

Herman Pettersson visar hög klass inför stundande junior-VM i Bulgarien. Han satte personligt rekord i trampolin när han kom på 17:e plats i Loule’ Cup i Portugal. Tillsammans med partnern Jacob Ritari från GK Frivolten, samt en portugis och en kanadensare blev det även en fjärdeplats i lagtävlingen i DMT

I helgen deltog Herman därefter i andra omgången av Svenska cupen i Lidköping, där han tävlade i seniorklassen och blev fyra i DMT och sexa i trampolin. Lillasyster Hilma Pettersson hoppade till sig en fjärdeplats i klass 2 i DMT och en sjätteplats i trampolin klass 3.
 

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher