Inget kval för Tollered

Fotboll

Efter att ha säkrat andraplatsen i division 6 fick Tollereds IF vänta en vecka innan man i helgen fick beskedet att det inte blir något kval. Kvalplatsen hängde på resultat i kval till division 3 och TIF fick ställa sitt hopp till Jonsered och GFF, men när bara Jonered vann sin match blev det för få tomma platser i de högre Göteborgsserierna.

– Vi har varit med i toppen och kommit tvåa och trea de senaste åren så det är klart vi hade velat gå upp, men så är det. Vi kunde inte riktigt hålla ihop det i slutet på säsongen, säger assisterande tränaren Angelo Scavo.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher