Ny seger för Floda

Innebandy

Det var två lag som startat serien på ett väldigt likartat sätt som möttes i Rydsbergshallen i lördags. Både Floda IBK och FBC Sisjön kom till matchen med tre segrar och en förlust – i båda fallen mot IBK Alingsås.

Gästerna stretade emot ganska länge, men Floda vann med 6–3. I mitten på tredje perioden tog hemmalaget ett ordentligt grepp när Mattias Ögren bröstade ner en långboll från Emil Gustavsson och styrde in 4–2 med klubban.

”För att summera matchen så vinner ändå Floda rättvist då man återigen tar över matchen i tredje perioden. De visar återigen att de kanske är seriens bästa lag på att täcka skott och jobbade hårt i försvarsspelet”, skriver Mattias Törnqvist på klubbens hemsida.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher