Seriesegern långt borta för TIF

Fotboll

Tollereds IF tappade viktiga poäng när man bara fick 0–0 i fredagens bortamatch mot tabelljumbon Partille IF. Samtidigt vann Bergums IF och skaffade sig en serieledning med fyra poäng med två matcher kvar.

På lördag väntar tabelltrean Bergsjö IF på hemmaplan och där krävs en seger för att behålla andraplatsen. Då får Tollered klara sig utan Johan Schultz som fick rött kort i den 88:e minuten. Ytterligare fyra spelare blev varnade.

I andra änden av tabellen tog Lekstorps IF en viktig seger mot Croatia Göteborg med 3–0 efter mål av Simon Bodehed, Tommy Malmqvist och Joakim Remler. Omgångens resultat betyder att bottenlagen Lekstorp, Croatia Göteborg och Partille har 16 poäng var.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det