Två personer rånade i Lerum

LERUM

Två unga killar blev på söndagskvällen rånade i Lerum.

Händelsen inträffade på Höjdenvägen vid 20.50 på söndagskvällen. Det var två yngre killar som blev rånade på mobiltelefon, plånbok och jacka av två för dem okända personer. Rånarna ska ha uppgett att de hade kniv, men ska inte ha visat den. Offren chockades men ska inte ha blivit fysiskt skadade.

Efteråt sprang rånarna från platsen i riktning mot kyrkogården. Enligt polisen rör det sig om två mörkhyade män, båda med skägg. Den ena beskrivs som cirka 1,70 meter lång, den andra cirka 1,80. Båda ska ha haft regnjackor på sig, den ena med huvan uppfälld. En av dem ska ha haft träningsbyxor med vita revärer, den andra jeans.

Polisen sökte i området, bland annat med hundpatrull, dock utan resultat. Polisen efterlyser observationer från tiden för rånet, men är även intresserade av om något gjort iakttagelser tidigare under dagen.

Den som har tips att lämna kan ringa polisen på 114 14.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det