Falska takläggare i Floda

Floda

En husägare på Tranbärsvägen i Floda upptäcker att tre män befinner sig på grannens tak.

Husägaren, som inte beställt arbetet på taket ber männen försvinna, men de säger att takpannorna är trasiga och vägrar gå ner.

Polisen tillkallas, men männen är borta när patrullen anländer. De försvinner i en vit/silvrig bil, som är engelskregistrerad.

En anmälan om bedrägeri har gjorts.

En kommentar
Dela innehållet

Skriv en kommentar

  1. Himla upprörande att det inte går att få bort detta elände. De verkar nu fokusera på äldre och försvarslösa. De förstör hus och trädgård och pressar offren på pengar.

    Jag var ett av pionjäroffren 1995. Jag var ingen åldring och hade aldrig hört talas om fenomenet ”asfaltpatrask”. Jag hade just byggt mitt garage och tyckte det verkade exotiskt med irländarna som ”offererade” outstanding paving. De körde bort allt byggbråte och ”asfalterade” min uppfart till ett förmånligt pris.

    Det visade sig att de stulit lappningsasfalt hos Skanska. Mitt byggbråte dumpade de i skogen. Jag fick sedan anlita en riktig firma som tog bort lappmassan, lade på sättgrus, vibrerade för att slutligen lägga prima ö-typ asfalt.

    Med åren har jag förvånats mer och mer över att se att dessa resandefolk fortfarande frekventerar våra byar. Deras ”marknad” borde vara obefintlig idag.

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det