Floda upp i serieledning

Innebandy

INNEBANDY: Ett avgörande i sudden death mellan Lerum och Alingsås passade Floda väl. I och med storsegern med 2-9 mot Borås i lördags klättrade Floda högst upp i tabellen. Floda lade grunden med en 0-3-ledning efter första perioden och därefter var segern aldrig hotad. Målskyttet var spritt på hela sju spelare, bara Emil Johansson gjorde två mål.
Efter nio omgångar är det fortfarande väldigt jämnt bland topplagen. Floda leder serien på 22 poäng, lika många som Alingsås som har sämre målskillnad. Därefter ligger Lidköping och Lerum på 20 poäng och Partille ligger närmast nedanför kvalstrecket på 19 poäng.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher