LBK tog sjätte raka segern

Ishockey

Lerums BK tog sin sjätte raka seger när man slog KBA Pirates med 5–4 på hemmaplan i söndags. Segern grundlades i rivstatrten när LBK gjorde tre mål genom Filip Stekovic, Gabriel Bergsman och Fredrik Hannu innan klockan stod på tio minuter. 

”Det är ingen match som går till historien. Det var ett trögt tempo förutom de första 10 minutrarna. Vi blir lite målkära när det går så lätt i början av matchen. KBA kämpade tappert, de ställde upp med endast 10 utespelare, de har mycket att tacka sin målvakt för i denna matchen”, skriver klubben på sin hemsida. 
 

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher