Ottilia sjua i JSM

Ridning

Det blev en sjundeplats i juniorklassen för Nääsryttaren Ottilia Lundgren i helgens SM i Billdal. På hästen Melker af Herred började hon med en felfri runda, men drog sedan på sig fyra fel i finalen där det hade krävts ytterligare en nolla.

I den äldre åldersklassen klassen Unga ryttare såg det väldigt bra bra ut. Ottilia och hästen Ti Quenta B vann lördagens kvar efter en felfri runda på den snabbaste tiden. Men i finalen blev hon oplacerad efter tolv fel. Klubbkompisen Alexandra Emanuelsson, på Lederstrumpf, tog sig inte till final efter tolv fel i grundomgången.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher