Rånförsök i Stenkullen

Stenkullen

Vid 20.30-tiden på onsdagskvällen blir en person hotad av en knivbeväpnad man i Stenkullen. Rånförsöket avbryts dock och knivmannen lämnar platsen med bil. Polisen har skrivit en anmälan om försök till rån men har ingen gripen i nuläget.

6 kommentarer
Dela innehållet

Skriv en kommentar

  1. Ska köpa pepparsprej idag men jag funderar på om det ska kompletteras med något annat självförsvarsvapen. Finns det inga beskyddargäng som kan se till att Stenkullen blir lugnt, blir inte så dyrt om alla laglydiga hjälper till? Det har nog mycket större effekt jmf med en sittmanifestation och handhjärtan. Sedan var det ju det där med att vi egentligen redan betalt för detta men våra politiker valde att göra annat för pengarna. Som vanligt har vi inget signalement så jag håller ett extra öga på alla osignalementbara, räknar dock inte med att alla signalementbara är snälla.

  2. Ser ingen annan utväg än att stanna hemma i så stor utsträckning som möjligt samt om jag måste gå ut, ta med kniv själv. Tack våra folkvalda för att jag nu kunnat spara pengar genom att säga upp mitt Netflix abonnemang, spänning får jag nog av när jag vistas utomhus i Stenkullen.

  3. Nu är det väl dags att inse att vi har fått ett problem i Lerum.
    Kanske skall släppa allt annat och se till att vi som bor i leruna kommun känner oss trygga.
    Det är en nonchalant tystnad ifrån våra valda.

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher