Retsam förlust för Lerum

Innebandy

FBC Lerum tog ledningen tre gånger hemma mot Pixbo, men till sist vann gästerna efter en spännande slutperiod. Pixbo gick upp i ledningen för första gången i början av den tredje perioden. FBC kvitterade genom Moa Svan men i samma matchminut tog Pixbo ledningen igen med 4-5. Kvitteringsjakten innehöll bland annat ett ribbskott, men några fler mål blev det inte.
”FBC Lerum är definitivt värda minst en poäng men Pixbo utnyttjar effektivt de få ödesdigra misstag som hemmalaget gör. Men mycket positivt är det fartfyllda anfallsspel FBCs tjejer visar upp som kommer att ge resultat ju längre serien går”, skriver klubben på sin hemsida.

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher