Skadegörelse genom bränder

Stenkullen

Polisen rapporterar om två fall av skadegörelse genom brand i Stenkullen under söndagskvällen. Vid 19.50 tar man först emot ett larm om en brinnande bil i Stenkullen. Vid 23.30 tar man emot nästa larm, den gången har någon tänt på ett sopkärl på Hedeforsvägen i Stenkullen. Två anmälningar om skadegörelse genom brand skrevs.

4 kommentarer
Dela innehållet

Skriv en kommentar

  1. Ytterligare ett exempel på det sluttande planet vi befinner oss på. Som Leif Östling uttryckte det ”vad fan får jag för pengarna?”. I Sverige så får man flum för pengarna samtidigt som viktiga samhällsfunktioner försämras snabbt. Sverige var kanske inte rustat för att ta sig an hela världens problem, att satsa på lite underhåll av folkhemmet hade kanske varit viktigare. Våra politiker har flashat med skattebetalarnas pengar och har haft en hög svansföring, detta har genererat många ryggdunkar runt om i världen. Jag kan betala skatt om jag får något för det men när jag får mångkultur, HBTQ, hemspråksundervisning, kamelfarmer, bidrag till islamistiska föreningar, försörjningsstöd till massor av arbetslösa mm för pengarna samtidigt som man känner att allt annat blir sämre, då försöker jag bidra så lite som möjligt. Vad händer när fler börjar resonera som jag gör? Det blir mindre pengar och flasha med för våra förtroendevalda, man får skära ner lite mer på åldringsvården så svansen fortsatt kan hållas högt.

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det