Svar angående skolmaten

Debatt

Stackars dig som tvingas gå hungrig när skolan inte ger dig lasagne och köttbullar varje dag! Jag har en bra lösning: vi ber skolorna sluta servera mat! På så sätt kan du få börja ta med smörgåsar hemifrån i en liten matlåda som dina föräldrar måste förbereda kvällen innan, precis som i de flesta andra länder. Det räcker med att titta över gränsen till Norge, där barnen har med sig rågbröd med brunost till skolan dag efter dag. År efter år. Pengarna skolorna sparar in på att slippa servera dig ”äcklig” mat kunde läggas på välgörande ändamål, och ge fattiga och hungriga barn mat för dagen. Barn som är hungriga på riktigt.

 Hälsningar en arg mamma 

Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det