Vårdplaneringsmöte

Debatt

När min make, efter fall utomhus, skulle skrivas ut från Alingsås lasarett hade vi ett vårdplaneringsmöte. Vi fick en broschyr i handen där det bl.a. stod att det skulle vara personer från Lerums kommun närvarande. Vi blev anvisade ett rum av en sköterska från avdelningen där det fanns en TV och en kamera, inga människor. Nu fick vi veta att et skulle bli ett videomöte.

TV:n startades och i rutan ser man tre personer bakom ett bord. Min make, som har en begynnande demens förstod inte vem dessa var. Alla presenterade sig men det glömde vi lika fort. Något mer opersonligt har jag aldrig varit med om. Att tekniken gör saker och ting billigare kan jag förstå, men använd den rätt.* Detta förfaringssätt är inget för gamla och dementa personer. När vi lämnade rummet frågade maken när mötet skulle vara?

Detta förfaringssätt kan man använda på människor som förstår och inte dom som är dementa. Fy skäms.
PS. Vi har fått hemsjukvård och larm som vi är väldigt nöjda med. DS.

  • Besviken maka
Kommentera
Dela innehållet

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det