Cyklist påkörd vid smitningsolycka

LERUM

En cyklist skadade sig lindrigt när han blev påkörd av en bil på Aspenvägen i Lerum. Olyckan inträffade vid 14-tiden på nyårsafton och föraren smet från platsen. Polisen har fått uppgifter om registreringsnumret på bilen som ska ha varit en Volvo V60. Den drabbade mannen, som är i 40-årsåldern, klarade sig enligt Alingsåspolisen undan med skrapsår.

2 kommentarer
Dela innehållet

Skriv en kommentar

  1. Vi vet väl alla hur man i Sverige behandlar brottslingar. Föraren var säkert påverkad och i och med att han smet och kom undan så kommer han säkert klara sig lindrigt undan. Grattis du förare i V60, du klarar nog dig då du säkert drar en vals att du lånat ut bilen till någon okänd som sedan som avtalat parkerat bilen på din uppfart och lagt nyckeln i din brevlåda. Självklart ska du inte lastas för din okända kompis förseelse. Förare av V60, du har en vinnarpersonlighet i dagens Sverige….

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher