Någon som respekterar vägarbetsskyltar?

Debatt

Längs en bit av statliga Härskogsvägen i Lerums kommun har under ca 3 veckor funnits varningsskyltar för vägarbete. Ingen vägarbetare eller entreprenadmaskin har synts till under denna period.. Respekten för att skydda vägarbetare och minska olycksrisker skulle säkert öka väsentligt om ansvariga orkade plocka bort inaktuell skyltning.

  • Bilist
En kommentar
Dela innehållet

Skriv en kommentar

  1. Är det i början av vägen, nån kilometer upp du menar så var det en olycka där för några veckor sedan då en lastbil tappade sin last som var en massa små stålpinnar, de började sanera men sen kom snön och sen har det väl varit annat som kommit i vägen. Jag hoppas de städar upp snart för det är 100-tals pinnar i diket.

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher