Nyårsraketer vid Aludden

Debatt

Jag förstår inte varför Lerums kn inte tar efter de kommuner (som blir allt fler) som totalförbjuder uppskjutning av raketer !! Måste hålla med om, att vi har promonerat ner till Aludden varje år som vi bott här, och sett på alla fyrverkerier. Men så såg vi att det är så många kommuner som har lazerraketer istället…Som Miljökommun.. som man så fint vill vara, så tycker jag att det är bara att ta efter dom som ligger i framkant!!! Tänkt på alla stackars djur som drogas ner, eller som måste avlysas till andra platser för att vi vill lägga ner massor av pengar på SKIT, både för djur och natur!

  • marja
En kommentar
Dela innehållet

Skriv en kommentar

  1. Detta måste varanågot av det dummaste jag läst..klart det skall vara fyrverkeri på nyår! Ja det är synd om djuren, men herregud så himla PK kan vi väl ändå inte vara. Lasershow? Kom igen nu, släpp sargen, vem vill se en lasershow. Om vi pratar pengar så skär ner på alla växtrumsttrams oxå..nej nån måtta får det vara på tramset

Du måste ha ett konto och vara inloggad för att kommentera.


Logga in
Registrera dig
Glömt lösenord?

Logga in

Registrera dig

Lämna korrekta uppgifter. Kommentarer med oriktiga uppgifter godkänns inte.

Genom att skapa ett användarkonto så godkänner jag också reglerna för kommentering.
Obs. Enligt lag har du ett personligt juridiskt ansvar för det du skriver.

Glömt lösenordet?

Skriv in ditt användarnamn eller e-post för att få tillbaka det

veckansluncher