SÖNDAG. På söndag gör Wizladies nyförvärv Moa Svan från FBC Lerum debut mot IBK Göteborg. Bild: PRIVAT

Moa Svan till Wizladies

INNEBANDY

Wizladies i Partille presenterade under gårdagen 18-åriga Moa Svan från FBC Lerum som ett nyförvärv mitt under pågående säsong. Hon gör debut redan på söndag mot IBK Göteborg.

Moa Svan bor i Lerum och har spelat för FBC Lerum fram till nu. Hon är vänsterskytt och går just nu en NIU-utbildning på gymnasiet. Wizladies har haft koll på henne i ett par år. Hon har hunnit med två träningspass i sin nya klubb och Wizladies tränare Magnus Håkansson säger så här på klubbens hemsida om sin nya spelare:

– Moa har redan, på sina två träningar, att hon passar in perfekt i vårt sätt att spela och hon kommer bli en stor tillgång för oss framöver. Vill även passa på att tacka Lerum för en bra dialog i samband med övergången, säger Magnus Håkansson.