Arkivfoto: Daniel Elfvelin
Anders Karlsson.

Noll poäng för Lekstorp

Bordtennis

Lekstorps IF hade goda förhoppningar att ta minst en poäng när laget spelade seriesammandrag i helgen. Men det blev förluster mot både Väster och Kristinehamn.

Serieledaren Väster från Motala blev som väntat en för tuff motståndare. Lekstorp inledde starkt med vinster genom Tony Tenvid och Anders Karlsson, som blev seriens andra spelare för säsongen att slå Västers talang Daniel Gustafsson. Det blev ytterligare några jämna matcher, men inga fler vinster och Väster vann med 8–2.

Därefter väntade Kristinehamn, som Lekstorp lyckades slå både i förra vårens kval samt i höstens möte.

– Vi visste på förhand skulle bli en tuff match, men förhoppningarna var ju givetvis att vi skulle få med oss minst en poäng och självklart gärna en seger för dagen, säger Anders Karlsson.

Återigen inledde Tony Tenvid och Anders Karlsson med varsin vinst.

– Trots detta så var det inte riktigt dagen där allt föll på plats utan istället var det Kristinehamn som den här gången var starkare i det avgörande lägena, säger Ander Karlsson.

Lekstorp föll med 3–8.

– Nu får det bli nya tag och realistiskt är att vi får försöka fajtas hårt för att försöka försvara nuvarande sjätteplats för att få chansen att kvala och genom det behålla platsen i division 1 nästa säsong, säger Anders Karlsson.

Fyra matcher återstår och närmast spelar Lekstorp mot Mariedal och Alingsås.