Hej cykeltjuv

Debatt

Igår kväll (måndag 6 mars) strax innan 22 så tillgrep du min hustrus vita Nishiki 27″ Cascade mountainbike.
Du lämnade kvar en annan cykel på vår uppfart. Du tyckte väl att Nishikin var av bättre kvalitet… Där har du rätt, vad gäller kvaliteten. Vilken tur du hade som lyckade ta cykeln då hustrun precis skulle ställa in cykeln i garaget. Då det snöade ute så lyckades vi ”bakspåra” varifrån du kom men lyckade även spåra din färd en bra bit på min hustrus cykel.

Cykeln kanske inte betyder så mycket för dig. Men för hustrun betyder den väldigt mycket då hon cyklar till och från arbetet men även cyklar mtb-tävlingar med den.

Just den cykeln, om du nu har tänkt att cykla omkring med den i Lerum, finns det väldigt få utav! Så alla jag talat med kommer att hålla utkik efter cykeln. Nu är det ju ganska lustigt i sig, det är nämligen så att jag har övervakningskameror, då du var inne på vår privata tomt, när du tillgrep cykeln.

Jag ger dig nämligen EN möjlighet. Och det är att du återlämnar cykeln på vår tomt. Gör det helst när det är mörkt, för kommer du dagtid så kommer grannarna att se dig.

Gör du det så kan du faktiskt slå dig själv för bröstet och hävda att du gjort en god gärning. För jag lovar dig att man mår mycket bättre av goda gärningar än av att alltid känna att du har snott en cykel och gjort någon väldigt ledsen och arg.

Bästa hälsningar
Cykelägarinnans make