Framgångar för Lerum

Bmx

För Lerums BMX har säsongen dragit igång med en rivstart, med tävlingar både i Sverige och Norge.

Först ut var premiäromgången i Swecup/Sverigeserien som anordnades på hemmaplan i Lerum. Swecup/Sverigeserien består av ett antal tävlingar där det både koras en segrare i varje tävling, men också en totalsegrare efter alla tävlingar.

I premiäromgången blev det framskjutna placering för några av hemmaåkarna. Erik Glans slutade på en tredje plats i pojkar 10-11-klassen, Jon Pettersson vann pojkar 13-klassen, och Ulrika Lopez blev tvåa i dam 39-klassen.

Tvåa i Norge

Under Kristi himmelsfärdshelgen var det också tävlingar i Norge på schemat, i Succécup. Det innebär tre tävlingar på tre dagar och på tre olika banor, med en totalsegrare efter alla körda banor.

Av Lerumsåkarna var det Ulrika Lopez som lyckades bäst med en andraplats i klassen cruiser dam.