Detta har ni att välja emellan!

Debatt

Detta har ni att välja emellan!
Alternativ för Sverige, Arbetarepartiet-Socialdemokraterna, Basinkomstpartiet, Bg-Demokrati, Centerpartiet, Common sense in Sweden, Demokratirörelsen, Demokrati Sverige, Direktdemokraterna, Djurens parti, Enhet, Europeiska Arbetarpartiet-EAP, Feministiskt initiativ, Final Partiet, Folkhemmet Sverige, Folkstyret, Gula Partiet, Humandemokraterna, iGov.Direct®, Initiativet, Klassiskt liberala partiet, Kristdemokraterna, Kristna Värdepartiet, Landsbygdspartiet Oberoende, Liberalerna ,LOTTOKRATIN, LÅNGEN&CO, Medborgarresan, Medborgerlig Samling, Miljöpartiet de gröna, Moderaterna, Modern Sweden, Nordiska motståndsrörelsen, Norrlandspartiet, nya Ny Demokrati, NY REFORM, Partiet Folkomröstning, Piratpartiet, POPULISTERNA, Raggarpartiet, Reformist Neutral Partiet, Skolpartiet Göteborg, SKÅNEPARTIET, Sociala Partiet, Spektral demokrati, Sverigedemokraterna, Sverigepartiet, Sveriges Kommunistiska Parti, Sverige ut ur EU/Frihetliga Rättvisepartiet, Tryggare Sverige, TRYGGHETSPARTIET, Utveckling och Progressiv för Sverige partiet, Valsamverkanspartiet, Vi Socialkonservativa, Vänsterpartiet, 20% skattepartiet.

Ja så många partier är registrerade inför riksdagsvalet 2018. Allt handlar inte bara om riksdagspartierna eller de partier som får medial uppmärksamhet, typ fi och nmr utan det finns en del att välja på. I någon ”god demokratisk ordning” borde media faktiskt nämna alla partierna åtminstone en gång så svenska folket vet vad de har att välja på!

  • Henrik Andersson