• Annette Magnusson, Marianne och Hans Willesson samt Ann-Marie och Jan-Åke Hallberg tillsammans med Hans Magnusson utanför herrgården med sjön Aspen i bakgrunden. – Vi ser fram emot många glada skratt och bra melodier. Det ska bli spännande för det är ju många bra artister med, säger de tre paren.
  • Elisabeth Lundqvist, Kerstin Thorén och Marie Elamsson tog ett glas vin på uteserveringen innan sommarteatern drog igång. Vi ser fram emot en underbar kväll, säger Marie.
  • Ingela och Mats Clarholm såg fram emot föreställningen. – Jag har varit mycket här vid Jonsereds herrgård både när jag själv var liten och med min familj. Det är jättefint här och jag hoppas att detta kan locka nya målgrupper hit, säger Ingela.
  • Kristina Svensson, som är kultur- och fritidschef i Partille, var på föreställningen tillsammans med sin man Janne. – Jonsered är ju ett av Partilles finaste turistmål och det här är ett utmärkt sätt att få den här underbara platsen mer känd.
  • Lasse Kronér var på premiären. Jag bara satt och njöt, sa Lasse efteråt.
  • Det var fullsatt på de nya läktarna nedanför herrgården.
  • Radio 88:s Stefan Garyd och Annelie Sivertsson njöt i det fina vädret. – Vi har faktiskt aldrig varit här förut och visste inte ens att platsen fanns. Här är ju kanonfint och charmigt.
  • Sven Petersson och Gunilla Spjuth Petersson från Partille och Ann-Marie och Vitja Predan från Mölndal passade på att njuta på serveringen innan föreställningen. – Det här var ju en grönskande oas som öppnade sig för oss här i Jonsered, säger Ann-Marie. Det ska bli så kul att se Claes och Janne ihop.

Vimmelbilder från premiärkvällen

Jonsered

undefined