Ljug inte Rutger Fridholm

jsonslavery

Svar till Rutger Fridholm (MP), LT 1/8

I förra veckans Lerums Tidning skriver Rutger Fridholm att han är arg på Lerums Tidnings redaktion och att han är arg på mig. Han går till och med så långt att han kräver en ursäkt till Dennis Jeryd. Anledningen är en artikel som Lerums Tidning publicerade för över en månad sedan där jag är upprörd över hanteringen av ärendet där Lerums kommun får betala en större summa pengar till ett Lerumsföretag i skadestånd.

Rutger framför dock en mycket allvarlig lögn i sitt resonemang. Han påstår att jag anklagat den politiska majoriteten för att ha tecknat hyresavtalet. Och kring detta lägger Rutger Fridholm all sin energi och ilska.

Fakta är dock att om Rutger Fridholm läst artikeln noggrant kunde han notera att jag inte en endaste gång kritiserar majoriteten. Jag har däremot kritiserat kommunen för hanteringen, vilket alltså inte är konstigare än att våra riksdagspartier kritiserar en myndighets hantering av ett ärende.

Nej Rutger. Någon ursäkt har Dennis Jeryd inte förtjänat. Han har heller inte bett om någon ursäkt.
Angående din uppenbara lögn så förväntar jag mig heller ingen ursäkt från dig. Däremot får du gärna läsa lite mer noggrant nästa gång – så hoppas jag att du i framtiden är med och bidrar till att vi får ett vuxet debattklimat inför den kommande valrörelsen.

Alexander Abenius (M)
Kandidat till posten som kommunstyrelsens ordförande