Foto: Henrik Bäckevall

Stora Lundby GK vann Göteborg golfcup

Golf

Stora Lundby GK vann i förra veckan Göteborg golf cup 2018.

Göteborg golf cup är en lagtävling som spelas genom matchspel på olika banor runt om i Göteborg. Tävlingen pågick mellan tisdag och fredag förra veckan.

Fyra lag gick vidare och gjorde upp om vinsten på Vallda GK. I den ena semifinalen möttes Hills GC och Chalmers GK och i den andra semifinalen möttes Stora Lundby GK och Forsgården. Stora Lundby GK mötte tufft motstånd men lyckades vinna och ställdes i finalen mot regerande mästarna Chalmers GK. Efter en tuff final stod det klart att det var Stora Lundby GK som fick höja segerpokalen, för första gången sedan 2013.

Stora Lundby GK:s lag består av William Lindström, Simon Fischer, Sofie Ryynänen, Lina Bäckevall, Gustav Bäckevall, Carl Uddegren, Jakob Dahlberg, Philip Tapper och Oliver Tapper. Ledare för laget är Petri Ryynänen.