Alla borde ta efter Ingrid Segerstedts Elevkår

lt-debatt

Jag blir mycket upprörd när jag ser hur oengagerade vissa gymnasieskolors elevkårer är och att vissa inte har en elevkår överhuvudtaget. Vi sliter hårt om veckorna och elevkårens aktiviteter är så viktiga för en skolas sammanhållning och för att alla ska trivas. Som ny på en skola och i nya sammanhang kan det vara nödvändigt med evenemang för att lära känna sina nya klasskompisar och där spelar elevkårer en så viktig roll som inte alltid tas på allvar!

 

Ingrid Segerstedts Gymnasium är ett exempel på en skola med en väl fungerande elevkår, med fantastiska styrelsemedlemmar som gör vår tid på skolan roligare. Så till göteborgsregionens gymnasieelever och elevkårer; bli mer som elevkåren på Ingrid Segerstedts Gymnasium, gör allas gymnasietid till den bästa!

 

 

  • Lammisarna