FBC nära poäng mot Visby

Innebandy

Det blev en ny förlust, men FBC Lerum var ytterst nära poäng i den svåra bortamatchen mot Visby. Hemmalaget ledde med 3–0 när FBC fick vittring genom Mattias Lundbergs reducering i slutet av den andra perioden. Efter en stark start i den tredje perioden kom FBC ikapp genom mål av Anton Rieden och ytterligare ett mål av Mattias Lundberg.

Visby satte avgörande 4–3 med 15 sekunder kvar. Detta i anfallet efter att FBC förgäves ropat på frislag i samband med en närkamp bakom motståndarnas mål.

”Stor eloge till FBC Lerum denna dag som gör en oerhört taktiskt väl genomförd match som borde gett en poäng med bland annat två ramträffar”, skriver klubben på sin hemsida, där Jonas Similä och målvakten Viktor Wedlin får extra beröm.

Efter fyra omgångar ligger Lerum kvar på tre poäng med bara Åby och LAgan bakom sig i tabellen.