LBK föll i godkänd premiär

Ishockey

En hyfsad premiär. Så sammanfattar Lerums BK:s tränare Martin Carlsson matchen mot Rönnängs IK, trots att det blev förlust.

Det var på tisdagskvällen som LBK spelade säsongens första match hemma i Vättlehallen. Hemmalaget kom inte igång i den första perioden vilket resulterade i att Rönnäng tog ledningen med 0–3. Efter en bättre andraperiod låg Lerum bara under med ett mål, men därefter tog bensinen slut och Rönnäng vann med 3–5.

– I tredje perioden tycker jag inte att vi orkar, vi har många nygamla killar som inte hunnit träna så mycket än. Det tror jag killarna känner själva också, säger Martin Carlsson.

Men tränaren ger alltså ett godkänt betyg till sitt lag.

– Det var inga premiärnerver, men vi var lite för långsamma. Men det är inte heller nu vi ska vara som bäst, jag tror att alla vet att det kommer att bli bra om vi fortsätter träna, kör på och gör rätt saker.