Ny ordförande i kommunfullmäktiges valberedning

Nyheter

I går var det dags för första sammanträdet i kommunfullmäktige för mandatperioden 2019-2022. Den nya konstellationen var, som vanligt, i Dergårdsteatern.

På dagordningen behandlades bland annat delårsrapporten för 2018 och val av ny valberedning för Lerums Kommunfullmäktige. Till ordförande valdes moderaternas Magnus Lansenfeldt.

– Magnus är ett utmärkt val av ordförande för valberedningen. Han är en mycket klok och omtyckt politiker med högt förtroende såväl inom politiken som ute i samhället. Magnus kommer sköta sitt jobb utmärkt, konstaterar Alexander Abenius (M), kommunalråd.

Det är dock fortfarande inte klart hur kommunen ska styras. Men politikerna har förklarat att förhandlingarna går sakta en säkert framåt, förhoppningen är att det ska kunna presenteras i nästa Lerums Tidning.