Arkivfoto: Daniel Elfvelin
Elin Lundblad fick Årets specialpris 2017.

Dags att nominera till idrottspris

Idrottspris

I början på året fick innebandyspelaren Elin Lundblad ta emot LT:s nyinstiftade idrottsutmärkelse – Årets specialpris. När priset nu ska delas ut för andra gången vill vi ha nomineringar av eldsjälar, tränare, eller aktiva idrottare som gjort något utöver det vanliga.

Snart sammanträder LT:s jury som ska utse Årets idrottare, Årets lag och Årets specialpris 2018, och till och med fredag är det fritt fram att nominera kandidater.

Det vi framför allt vill ha Lerumsbornas hjälp med är att nominera kandidater till Årets specialpris. Floda IBK:s Elin Lundblad fick den första utmärkelsen efter att hon genom en envis kamp mot hjärtbesvär och blodproppar i benen tog sig tillbaka till innebandyplanen, där hon idag presterar på hög nivå.

Vi vet att det finns fler personer i kommunens idrottsliv som är värda att uppmärksammas. Det finns garanterat fler idrottare som på något sätt sticker ut från mängden, men det går lika bra att nominera en tränare eller eldsjäl. Anledningen till nomineringen kan vara den idrottsliga prestationen likväl som insatser vid sidan av tävlingsarenan. Eller kanske som i Elin Lundblads fall, både och.

Vi uppmanar er att tänka brett, föreslå en kandidat, skriva en motivering och maila till sporten@lerumstidning.com.