Polisen söker vittnen efter misshandel

Stenkullen

En man i 25-årsåldern ska på söndagskvällen ha blivit överfallen av maskerade män i Stenkullen. Nu söker polisen vittnen till händelsen.

Det var strax efter klockan 19.30 på söndagskvällen som mannen såg två män på Snickarevägen i Stenkullen som betedde sig märkligt, det ska bland annat ha sett ut som att de medvetet undvek att gå i snön. När han frågade vad de gjorde ska en av dem ha skrikit åt honom att hålla käften och sedan ha riktat ett elvapen mot hans lår och tryck av.

Därefter ska de två männen ha sprungit åt olika håll. Det ska ha varit två smala män, cirka 170 centimeter långa. De ska ha varit klädda i mörka kläder och var maskerade med luvor. En ska ha haft svarta skor och en vita skor.

Polisen har upprättat en anmälan om misshandel och söker vittnen till händelsen. Eventuellt ska ett par med en eller två hundar har passerat platsen vid tillfället och de vill polisen gärna komma i kontakt med.

Den som har uppgifter att lämna kan ringa polisen på 114 14.