Bakre raden från vänster: Andreas Ehnlund, Mattias Uusitalo, Robin Sundvall. Främre raden från vänster: Marcus Svanberg, Josef Geilani, Joel Foghelin, Markus Mattila. Foto: Eva Edsjö/TV3

Hoppades på kärlek i TV

lt-noje

Robin Sundvall fick av en händelse se att Elin Näslund skulle vara en av de tre mammorna i Ensam mamma söker och tvekade aldrig att lämna in sin intresseanmälan.
Sökte gjorde han med anledning av gamla känslor, som aldrig försvunnit.
I andra programmet fick han lämna Ensam mamma söker.

 

– Det var sjukt modigt av dig att komma hit, och jag är väldigt rörd över det, sa Elin Näslund när hon tog avsked av Robin i andra programmet av Ensam mamma söker.
Redan för åtta år sedan träffades Robin och Elin Näslund, då hon var föreläsare på ett fackligt möte. Sedan dess har de haft sporadisk kontakt på Facebook och Instagram.
– Jag har aldrig varit helt ärlig mot Elin om vad jag känner för henne, så självklart var jag tvungen att klippa till när jag såg att hon skulle vara med i programmet, förklarar Robin.
– Jag hoppades verkligen att hon skulle känna igen mig direkt och det gjorde hon. Det var jättetrevligt att möta henne igen.
I det första programmet har alla friare med sig en present till Elin, men det ser inte ut som om Robin hade det. Vilket han dementerar.
– Visst hade även jag med mig en present, men det blev bortklippt. Jag gav henne två champagneglas, eftersom jag vet att hon gillar bubbel.
Robin behövde inte vara orolig att Elin inte skulle känna igen honom, för det gjorde hon direkt.
– Vad chockad jag blir, sa hon vid första mötet med Robin och kramen de gav varandra.
– Jag har lite svårt att smälta det här och är jätteförvånad.
Efter att Robin skickat in sin ansökan och en videointervju blev han uttagen till sommarens inspelning. Han berättar att han blev mer och mer nervös ju närmare tiden kom för inspelning.
– Den första timmen var jobbig med inspelningen, men sedan vande jag mig och tänkte inte på dem, säger han.
– Jag försökte bara vara mig själv och tycker att jag gör ett avslappnat intryck.
Robin Sundvall fyller 32 år i sommar och är ursprungligen från Småland. När han för två år sedan blev erbjudande om att bli platschef på Budbee i Göteborg skaffade han sig en övernattningslägenhet i Lerum. I oktober flyttade han vidare till Partille.
Robin har själv inga barn, men har syskonbarn och säger att han älskar barn. Han tycker också om att spela golf och fiska, ett intresse han delar med Elin.
– Efter min medverkan i programmet känner jag att jag blivit mer säker i mig själv och att jag gärna tar utmaningar, säger han på frågan om han förändrats under inspelningen.