Foto: Martin Wallén

Välgörenhetsmatch gav 9 500 kronor

Innebandy

9 500 kronor blev FBC Lerums bidrag till Julgåvan efter välgörenhetsmatchen två dagar innan julafton.

Inför matchen skrev LT om arrangemanget där klubben ville hjälpa till att bidra med pengar till behövande familjer i Lerum. FBC samlade in pengarna genom entréavgift, lottförsäljning och diverse andra aktiviteter.

Matchen spelades mellan damernas A-lag och de yngre spelarna i Damakademin. Båda lagen förstärktes av fem tjejer var från F08-laget som inledde perioderna innan de ersattes av sina äldre klubbkompisar efter några minuters spel.
Det sportsliga stod inte i centrum denna dag men kanske andades favoriterna i damlaget ut efter seger med 5–4. Man fick även god hjälp av sina yngre lagkompisar då en spelare F08 gjorde ett av målen.

– Ett stort tack riktas till de som gjorde arrangemanget möjligt, spelare, ledare, domare, sponsorer och inte minst den fantastiska publiken. Förhoppningsvis återkommer vi nästa år och skapar en ny härlig jultradition, säger Toni Larsson, damansvarig i FBC.