Agneta Svensson. Foto: privat

Yogalärare får stipendium

Sjövik

SJÖVIK: För andra året delas Risvedenstipendiet ut och vinnaren för 2018 är yogainstruktören Agneta Svensson. ”För att år efter år lett nyskapande och uppskattad träning, oavsett ålder och kön”, lyder motiveringen. Varje vecka leder hon tre yogagrupper i Lokalen i Sjövik och en i Alingsås.
– Jag blir jätteglad och kan känna att kriterierna nog kan stämma in rätt bra på mig. Det är rätt så många som går för att vara i ett litet samhälle som Sjövik. Bara sjövikare är det väl ett 50-tal, säger den överraskade stipendiaten på risvedenterrang.se.
Stipendiet kan tilldelas både en enskild person eller en grupp. Enligt statuterna ska pristagaren ha en anknytning till Sjövik och gjort något för folkhälsan, antingen för sig själv eller för andra