Foto: Pressbild/ Emelie Rosenblad

Mikaela från Lerum i Melodifestivalen

Lerum

Dolly Style har varit ett färgsprakande inslag vid två tidigare Melodifestivaler. På lördag är det dags igen.

Dolly Style slog igenom 2014 och deltog året därpå i Melodifestivalen. Då tog de sig till Andra chansen och svenskarna hade fått upp ögonen för dem.

Molly, Mikaela Samuelsson, är uppvuxen i Lerum. Tillsammans med Holly och Polly har hon varit ute på turné sedan september. Detta efter en lång tid i studion för att spela in nytt material, men de har också hunnit med att gästa Lotta på Liseberg.

I årets Melodifestival framför Dolly Style melodin Habibi, som är skriven av Jimmy Jansson, Palle Hammarlund och Robert Norberg.

Totalt framförs 28 bidrag i Melodifestivalen, med stor variation. Programledare är Sarah Dawn Finer, Marika Carlsson, Kodjo Akolor och Eric Saade. Melodifestivalen startade den 2 februari i Göteborg. Dolly Style med Mikaela Samuelsson tävlar i deltävling tre den 16 februari i Leksand och Arvingarna med Flodabon Casper Janebrink tävlar i deltävling fyra, som är den sista, den 23 februari i Lidköping.
Nu återstår att se om vi får se en artist med Lerumskoppling stå på scenen i Eurovision Song Contest i Tel Aviv i maj.