Ett hån att stänga badet i Parasollen

Debatt

Tur att det finns kvinnor som lägger ner sin själ att vara simlärare.
Det är så att jag är nära bekant med en simlärare Elisabeth Wickelgren. Som under 35 år har lärt tusentals barn i Lerums kommun att simma.
Allt har skett på ideell basis både dagar och kvällar med allt vad administrativt arbete innefattar.

Kommunen har under denna tid hela tiden legat i skyttegraven, för det är ju toppen att någon annan gör det som är kommunens skyldighet (att driva sim­undervisning).

Hon har fått utmärkelser från Simförbundet för sitt arbete flera gånger men från Lerum har man knappt märkt något utan man ligger fortfarande kvar i skyttegraven.
När hon efter 35 år fick nog tyckte hon att det var lämpligt att hjälpa äldre människor i Parasollens lämpliga bassäng med vattengympa, kvinnor med krämpor efter många års arbete både i kommunen och på andra arbetsplatser.

Med en dag när hon anländer till badet i Parasollen står det en handskriven lapp på dörren som troligtvis var skriven av ett barn. Att badet kommer att stängas den 28 februari. Detta var det största hån jag varit med om så länge jag bott i denna kommun. Hon har gjort mer under sina år än vad 10 tjänstemän kommer att prestera under 35 år.
Från ytterligare arg Gråbobo